Helsinki Puppy Winner 2016


Ylläoleva kuva kertookin aika paljolti sen, miten meillä meni meidän ensimmäisessä näyttelyssä. Hyvin! Tosiaan, lauantaina aikaisin aamuyöstä lähdettiin ajelemaan kohti Helsingin Messukeskusta ja voittajanäyttelyjä. Aada osallistui siis lauantaina pentujen näyttelyyn, Helsinki Puppy Show 2016. Tuomarina meille toimi Irina Poletaeva. Lauantaina kelpiepentuja olikin vain yksi, ja se oli meidän Aada. Nyt siis jännitettiin sitä, tykkäisikö tuomari Aadasta ja saataisiinko se kunniapalkinto. Sieltä se tuli ja oikein miellyttävän arvostelun kera. Aada esiintyi tosi hienosti ja jaksoi kyllä keskittyä tosi hyvin! Päivä ennen näyttelyä Aadalle tuli muuten 7 kuukautta ikää täyteen.



Sabletail's Blue Diamond KP & ROP-pentu - edettiin siis vielä ryhmäkilpailuun joka oli kyllä hieno kokemus. Iso näyttely, iso ryhmä sekä paljon yleisöä. Jäätiin reippain mielin odottamaan ryhmäkehää. Sieltä ei sitten sen suurempaa menestystä tullut vaikkakin Aada jaksoi oman roolinsa vetää hyvin, joten kotiin lähdettiin tyytyväisinä Helsinki Puppy Winner-pennun kanssa. Superpäivä! Kiitos Pinjalle ja Teemulle matkaseurasta, ja Emmalle erityiskiitos kun tuli meitä kannustamaan ihan paikan päälle.

Tässä siis Aadan ensimmäinen näyttelyarvostelu sanasta sanaan:

"Hyvä luusto. Erittäin narttumainen. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Hyvä purenta. Erinomainen kaula. Ylälinja voisi olla stabiilimpi liikkeessä. Riittävä rintakehä ikäisekseen. Hyvät kulmaukset. Melko hyvät liikkeet. Erinomainen karva."


Niin ylpeä tästä pikkuisesta!

Kommentit

Suositut tekstit