Erinomainen koira

Lauantaina koittikin pitkästä aikaa näyttelypäivä - vuorossa Kouvola KR. Aadan olin ilmoittanut tällä kertaa nuorten luokkaan, edellisen kerran esiintyi junnuissa. Aada on kehittynyt huimasti, niin käytökseltään kuin rakenteeltaankin. Tuomarina kelpieille Pedro Sanches Delerue, Portugali. Hymyissä suin saatiin poistua kehästä - tuloksena NUO ERI/1! Tämä oli ensimmäinen erinomainen tulos Aadalle, ja tästä on hyvä jatkaa. Alla arvostelu englanniksi.

Kuva: Susku

"Good size. Correct type. Feminine head. Good neck. Topline should be stronger, especially the croup chest should be deeper. Good angulation. Movement needs more extension. Coat a bit wolly and soft, not in the condition at the moment."
 

Äiti ja lapset - vas. Papi, Roka, Aada ja Ruska
Kuva: Susku

Olipa meillä mukava viikonloppu muutenkin, kun saatiin perjantaina vieraita pääkaupunkiseudulta. Aadan sisko Ruska omistajineen matkusti meidän luo, ja saatiin taas koko porukka kasaan. Treenailtiin hieman, ja enimmäkseen pentuset saivat sitten leikkiä. Käytiin vielä terassilla koko porukka, 5 ihmistä & 5 koiraa, meidät otettiin hyvillä mielin vastaan sataman laivaterassille. Koirat olivat niin nätisti että sinne uskaltaa mennä uudelleenkin! Lauantaina suunnattiin sitten melkein koko porukan voimin yhdessä Kouvolan näyttelyyn. Mukava päivä sielläkin, ja kaikille hyviä ja tasaisia tuloksia! Kiitos paljon koko porukalle mukavasta ajasta yhdessä, näitä haluaisi järkätä joka viikonloppu, jos se vain olisi mahdollista. 

Kuva: Emma

Emma ikuisti Aadasta ihanan tunnelmallisen kuvan, kun olimme porukalla viettämässä iltaa terassilla. Kelpiet eivät usein sylikoiria ole - niin olen kuullut... mutta meidän Aada se viihtyy sylissä, erityisesti miun sylissä. On se vaan niin symppis tyyppi!


Äiti ja lapset - vas. Roka, Papi, Aada ja Ruska
Kuva: Susku

Melkein koko perhe saatiin samaan potrettiin - Aadan ja Papin läheisyys on kyllä suloista tässä kuvassa!


Kuva: Susku
Kuva: Susku
Nämä kaksi kuvaa on perjantain treeneistä, kun käytiin vielä pikaisesti läpi näyttelyjuttuja. Aada liikkui tosi hyvin treeneissä - itse kehässä lauantaina sen liikkeet jäivät hieman vajaiksi, niihin olisi toivottu lisää pituutta. Tästä on hyvä jatkaa kehitystä kohti seuraavia näyttelyjä!

Kommentit

Suositut tekstit