Viime aikojen touhuja

Kevät onkin jo kovaa vauhtia saapumassa tänne meillekin päin, ja ollaan päästy nauttimaan jo monista ihanista aurinkoisista päivistä. Ollaan myös aktivoiduttu treenien ja kisojen osalta, sillä tällä hetkellä tulossa onkin yksi näyttely ja kaksi kilpailua rallytokon puolella. Auringon valo tekee kyllä ihmeitä, sitä jaksaa puuhastella niin paljon enemmän! Koulukin etenee minun osalta odotetusti ja hyvällä vauhdilla, toivottavasti syksyllä juhlittaisiin sitten valmistumista.


Aloitettiin tämän energiaboostin seurauksena myös alkeiskurssi - nimittäin dobossa! Anniina pyysi minua ja Aadaa hänen ja Rokan (Aadan emän) seuraksi dobon alkeiskurssille ja mehän lähdimme innostuneina mukaan. Dobo on minulle jo entuudestaan tuttu, Aadan kanssa ollaan kerran käyty tutustumistunnilla ja aikaisemmin olen käynyt Alvinin kanssa samanlaisella kertatunnilla. Nyt tarjolla oli alkeiskurssi, jossa syvennytään doboilun maailmaan entistä enemmin - tehdään paljon erilaista jumppaa pallon päällä ja haastetaan itseämme sekä koiraa. On ollut hauskaa huomata, miten Aada innostuu pallon päällä taitelusta. Aadalla on entuudestaan hirmuisen hyvä tasapaino joten se ei epäröinyt pallon päälle hypätessään. Kivaa, kun on seurana ihania ystäviä, niin tekeminen on paljon hauskempaa kun saa jakaa sen jonkun kanssa! Molemmat, Roka ja Aada ovat osoittautuneet oikein päteviksi dobokelpieiksi.


Tosiaan, hommasin meille hieman lisää tekemistä ja haasteita kun ilmoitin Aadan kahteen rallytokokisaan, jotka pidetään täällä Lappeenrannassa huhtikuussa. Tavoitteenahan meillä oli saada se RTK1, ja näissä kisoissa se olisi saavutettavissa. Kovasti ollaan harjoiteltu ja rennolla fiiliksellä lähdetään näitä ratoja suorittamaan! Myös näyttelypuolella edessä häämöttää yksi koitos - sieltä haetaan taas uusia näyttelykokemuksia Aadalle, meillä ei mitään erityisiä tavoitteita sillä saralla ole.Nämä kaverukset ovat sitten niin suloisia keskenään - hieman on valtataistelua ja pikkuinen Viia yrittää välillä pomotella Aadaa, mutta aikuistunut Aada-neiti osaa kertoa kuka se tässä vanhempi oli. Kunnioitusta löytyy molemmin puolin, sekä asennetta myös!


Aada on niin aamu-uninen tyyppi että en kestä! Hänen lempipaikkansa tällä hetkellä on meidän sohvan selkänoja - sinne hän kaivaa ja möyhii pikkuisen kuopan ja siellä onkin hyvä ottaa aamun ensimmäiset nokoset. Niin suloinen tyttö!

Kommentit

Suositut tekstit