Me tehtiin se!

Edellisessä postauksessa kirjoittelinkin, että meillä oli edessäpäin kaksi rallytokokilpailua. Näistä meillä oli mahdollista saalistaa ensimmäinen koulutustunnus. Noh...


Ta-daa! Sieltähän se tulla tupsahti. Lappeenrannassa LPKY (Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys) järjesti siis tuplakisat ja olin ilmoittanut meidät molempiin kisoihin. Tarvitsimme enää kaksi hyväksyttyä tulosta RTK1:seen.

Aamupäivän rata oli haastava - Aadalla on valeraskauden takia hieman tissit turvonneet ja ei aina löydä hyvää istuma-asentoa. No, se näkyi ratasuorituksessa haahuiluna ja vinoina asentoina. Mutta vaikeuksienkin kautta saimme tulokseksi 79/100 pistettä. Virheet tulivat taluttimen kiristymisestä (miten oppisinkaan pitämään hihnan niin löysällä että näitä pisteitä ei tulisi!?), vinoista asennoista ja yhdestä uusinnasta. Jälkeenpäin tajusin, että suoritin itsekin radan jotenkin jäykästi - ehkä jännitystä tai turhautumista. Se iloinen asenne puuttui molemmilta!

Iltapäivän rata olikin aivan meidän erikoisalaa - paljon käännöksiä. Aadan istumavaikeudet olivat hävinneet parin tunnin levon aikana ja se suoritti iltapäivän radan niin hienosti että meinasin herkistyä radalta poistuttuamme! Rauhallista, täsmällistä ja rentoa suoritusta meiltä molemmilta. Hymy oli huulilla molemmilla koko radan ajan - ja sen jälkeen vielä leveämmin kun kuulin pisteiden olevan 92 / 100 pistettä!


Näin me siis saatiin suoraan kolmella hyväksytyllä tuloksella meidän ensimmäinen koulutustunnus RTK1 ja jatkamme kisailua seuraavan kerran avoimessa luokassa. Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen meidän kaikkiin kolmeen kisasuoritukseen. Aada on vasta 1 vuoden ja 11 kuukauden ikäinen, nuori ja innokas. Keskittymistä noilla radoilla vaaditaan ja joka kerta Aada on suoriutunut kyllä mallikkaasti. Ihan paras koira!

Onnittelut myös tätä kautta kilpakumppaneillemme Kuuralle ja Suskulle, he kisasivat ensimmäiset kisansa ja ihan hurjan hienoilla pisteillä! Kiitos kuuluu myös rallytreenikavereille ja muille kannustusjoukoille!

Kommentit

Suositut tekstit