Huhuu!

Täällä ollaan, vaikka hiljaista on tosiaan pidellyt. Miun päivät kuluvat opinnäytetyötä kirjoittaessa, koiran kanssa touhutessa ja töissä käydessä. Olin juuri pitkillä vapailla ja sainkin omassa rauhassa työstää opparia, joten sen kanssa ollaan hyvällä mallilla. On siinä samassa tehty koirahommiakin, kaikennäköistä! Rallytokoa ollaan käyty taas ulkotreenien muodossa harjoittelemassa omalla porukalla. Meidän seuraava kilpailuluokkahan on avoin luokka, joten meidän tämän hetkinen fokus on harjoitella ratojen suorittamista ilman hihnaa. Kyltithän Aada osaa oikein mallikkaasti ja niiden tekeminen on mukavaa. Treenataan kuitenkin nyt jonkun aikaa sitä, että keskittyminen säilyisi aina lähdöstä maaliin saakka. Hienosti on Aada seurannut ja malttanut olla vierellä kokonaisten ratojen ajan, vaikka alkuun ajattelin että lähtee varmaan hajujen perässä huuhailemaan. Mutta niin se vain yllätti ja väläytteli tosi hienoa osaamistaan! Muuten ihan normaaliarkea täällä päin, treffaillaan koirakamuja ja käydään luonnossa nauttimassa Suomen kesästä. Koostan hieman kuvien kautta mitä ollaan viime aikoina puuhailtu ja missä mennään.

Iltalenkillä ehtii myös suorittaa mallin hommia

Viime viikolla Linnoituksessa iltalenkillä - Aadan turkki on kokenut suuren muodonmuutoksen lyhyen ajan sisällä, alkukeväästä tiputti melkein kaikki karvat, nyt ne ovat kuitenkin kasvaneet takaisin entistä kiiltävämpinä ja tuuheampina!

"Karvanlähtöä? Minullako?" - tämä kuva on about toukokuun alussa otettu, jolloin karvanlähtö oli kiihkeimmillään.. niin ne karvat vain kasvoivat yhdessä kuukaudessa takaisin!

Se niistä hellekeleistä - alkuviikosta kävimme mökkeilemässä hieman kylmemmissä ja harmaammissa maisemissa, mutta olipa kelpiellä taas kivaa kun pääsi vedessä puljaamaan ja pyydystämään vesikasveja sekä ötököitä, nam!

Näin pomppaa pieni sininen - pidettiin meidän kelpoille kotikutoiset agilityharjoitukset eilen!

Kohti ääretöntä ja sen yli, tuumii Tarmo!

Alvin-poika pomppaa!

Kommentit

Suositut tekstit