5 kuukautta myöhemmin...

... tällä maankamaralla seikkailee neljä ihanaa, iloista ja reipasta kelpienalkua. Aadan ja Viljon ihanat pennut. Ja he ovat syntymäjärjestyksessä: Otso, Rane, Kaya ja Noa. Kaksi harmaahapsua (fawn), ja kaksi mustaa. Yksi ihana tyttöpentu, ja kolme reipasta poikaa.Toden totta Aada synnytti 2. huhtikuuta 2019, eli tasan vuorokausi edellisen postauksen jälkeen. Olin synnytyksessä mukana, ja sain olla pentujen ja Aadan mukana tiiviisti ihan alusta saakka. Mukavaa on ollut seurata pentujen elämää myös luovutuksen jälkeen, heidän omistajien välityksellä. Ihania kuvia ja videoita olen saanut, ja melkein kaikkien kanssa ollaan nähtykin jo useampaan otteeseen. Niin mainioita tyyppejä ovat kaikki neljä, ja jokainen niin omanlaisiaan, komeita ja söpöjä. Kaikki saivat ihanat, aktiiviset ja hyvät kodit - juuri heille sopivat.

Niin paljon on tapahtunut synnytyksestä tähän hetkeen saakka. Kamera täyttyi huhti-toukokuun ajan pentukuvista, eikä mitään haluaisi karsia pois. Kuvia on niin paljon, että en tiedä moneen eri postaukseen ne pitäisi jakaa. Suurin osa tämän postauksen kuvista on Teemun / Pinjan ottamia, kiitos niistä. Saatiin myös tuo yllä oleva potretti toteutettua vielä silloin, kun kaikki pennut olivat "kotona". Olin tuollaisesta kuvasta haaveillut ja ihanaa että sain sen muistoksi.


Aada palautui synnytyksestä hyvin, ja nopeasti. Se oli oikein huolehtivainen, tarkka ja leikkisä äiti pennuille. Äitiyslomalta Aada palasi kotiin ihan ilman mitään ongelmia. Ensitöikseen se kävi parvekkeella katsomassa kaupungin meininkiä, tykkää hengailla siellä aina kotona ollessaan. Sen jälkeen Aada muistaakseni hyppäsi hänen omalle vakkaripaikalleen sohvan nurkkaan, ja kävi pitkille unille. Ruvettiin hiljalleen treenailemaan rallytokoa, vähän näyttelyjuttuja ja nautiskeltiin kesästä. Ja Aada ui - aina, ja joka paikassa, missä se vain oli mahdollista.  Meillä oli kiva kesä.


Syksylle ollaan suunniteltu muutamia menoja, mielenkiinnnolla ja innolla niitä odottaen. Niistä lisää sitten myöhemmin!


Kiitos Pinja tästä ihanasta koirasta. Aada toden totta on elämäni koira - ihana, hassu, sininen sipsuttaja.

PS. Pahoittelut sanan "ihana" toistamisesta. Mutta kun he ovat niiiin ihania!

Kommentit

Suositut tekstit