Penturakkautta

Aika juoksee niin salamyhkäisen nopeasti, että sitä ehtii unohtamaan hetkessä mitä kaikkea on tehty. Toissa viikon lauantaina käytiin ensimmäisessä match showssa. Tilanne itsessään oli Aadalle uusi ja erikoinen. Tila, jossa mätsäri oli, oli myös erilainen. Tilaa ei ollut paljoa, joten koiria ja ihmisiä oli lähellä ja joka puolella. Kehässä meillä meni hyvin - saatiin sininen nauha ja sinisten kehässä sijoituttiin sitten neljänneksi! Ja tällä kertaa kolme pääsi palkintosijoille.. mutta aika hyvin ensimmäiseksi kerraksi! Aadalle kehut hyvästä käyttäytymisestä ja malttamisesta. Se esiintyi hienosti vaikka houkutuksia oli joka puolella. Ja osasi myös rauhoittua kaiken hälinän keskellä vaikka aluksi kaikki kiinnosti niin kovasti.

Susku otti meistä hienon kuvan mätsärin jälkeen

Mätsäriviikonlopun jälkeen käytiin sitten ensimmäisissä näyttelyharjoituksissa. Sieltäkin mukaan lähti oikein paljon positiivista palautetta ja hyviä oppeja. Ryhmä oli aika suuri, joten päästiin kunnolla "näyttelyiden makuun" kun harjoiteltiin ringissä juoksua ja muita olennaisia juttuja. Aada on kyllä hienosti oppinut nuo näyttelyjutut, ottaen huomioon nuoren iän.

Lumihangessa peuhaaminen on ihan ykkösjuttu tällä hetkellä!

Sunnuntaina olikin sitten kauan odotettu sisarusten tapaaminen. Ruska-sisko omistajineen tuli vierailulle Lappeenrantaan ja saatiin mukavasti koko porukka kasaan. Seura oli kyllä loistavaa ja koko päivästä jäi niin hyvä mieli. Päivä alkoi treeneillä agilityhallilla, jossa vuorollaan pentujen kanssa treenailtiin omia juttuja. Aada pääsi testaamaan agilitya. Ensimmäisenä yksi putki - ja perään toinen mutkaputki. Sittenhän se jo juoksi niitä peräjälkeen kuin vanha tekijä! Loppuun vielä pieni estehyppy ja vähän paikallaan oloa. Hieno pentu! Agilityhallilta jatkettiin sitten pentujen synnyinkodille jossa ne pääsivät leikkimään ja juoksemaan sydämiensä kyllyydestä. Juotiin kakkukahvit vielä porukalla ja pennut saivat touhuta sisällä lelujen ja luiden parissa - niin kuin silloin pieninä. Tämmöisiä tapaamisia ehdottomasti lisää! Seuraavaksi vuorossa kuvapläjäys sunnuntaipäivältä.

Vasemmalta Ruska-sisko, Papi-veli & Aada

Siskojen "äijäpaini"

Kiitos kuvista Susku!

Perhepotretti - vasemmalta Aada, Roka-äiti, Papi, iskä-Tarmo ja Ruska

Viralliset puolivuotiskuvat saatiin myös otettua

Teemulle iso kiitos hienoista puolivuotiskuvista!


Kommentit

Suositut tekstit