Tulevaisuuden suunnitelmia

Ajattelin listata tähän hieman meidän tämän vuoden tavoitteita ja haaveita. En ota paineita näiden toteutumisesta, vaan mennään sen mukaan mitä ehditään ja kyetään tekemään. Vuoden lopussa voinkin palata katsomaan, mitkä näistä toteutuivat!

Alvin-herra täyttää helmikuussa jo 8 vuotta, ihana poika! Kuva on napattu tänään

Rallytokon saralla tavoitteena olisi saada Aadan kanssa vielä kaksi hyväksyttyä tulosta, täten saisimme koulutustunnuksen RTK1. Lappeenrannassa on huhtikuussa kisat, sinne haetaan ainakin. Toivottavasti löytyisi toisetkin kisat tälle vuodelle jostain lähistöltä. Äidin kanssa oli puhetta, että veisin Alvin-sedänkin kisoihin, hän on kovin pätevä rallykoira. Vielä ei olla kisakentille hänen kanssaan ehditty, aloitettiin vasta viime vuonna rallyn treenaaminen. Yhdet epäviralliset kisat kavereiden kesken käytiin, ja molemmat koirat olivat oikein menestyksekkäitä!

Aada ja Alvin viime vuonna meidän epävirallisissa rallykisoissa, molempien kanssa pokattiin palkinnot!

Näyttelyjä olikin aika mukavasti tänä vuonna, sellaisia mihin me voitaisiin mennä. Ainakin pariin näyttelyyn olisi hienoa päästä. Muita lajeja toki kokeillaan myös, tokoa ja jälkeä olisi kiva päästä tekemään. Jos tässä alkuvuodesta pääsisi koirauimalaan käymään kavereiden kanssa, se olisi mukavaa!

Kuva tältä päivältä, kun olimme Alvinia moikkaamassa

Isoimpana haaveena ja toiveena kuitenkin tälle vuodelle olisi se, että Aada saisi pentuja. Tämä onkin lähinnä Pinjan (Sabletail's) projekti, mutta ehdottomasti aion olla siinä mukana, jokaisessa vaiheessa! Ennen pentuja haluaisin käyttää Aadan luonnekuvauksessa. Toukokuussa Aada täyttää jo 2 vuotta, vitsit miten nopeasti aika rientää!

Omat tavoitteeni keskittyvät lähinnä kouluun - tavoitteenani olisi valmistua syksyllä. Sen jälkeen vakituinen työpaikka olisi haaveissa, saa nähdä miten asiat ovat sitten loppuvuodesta. Toivottavasti hyvällä mallilla!

Kommentit

Suositut tekstit