Uusi vuosi on täällä

Kylläpä aika rientää, en ole ehtinyt marraskuun jälkeen päivitellä blogia... meidän tekemisemme ei kuitenkaan ole muuttunut tämän hiljaiselon aikana, samanlaista arkea pyöritellään täällä yhä! Pikakelaan tähän loppu- ja alkuvuoden touhuja ja kirjoitan toiseen postaukseen meidän tulevan vuoden suunnitelmista ja tavoitteista.


Vuoden vaihtumisen kunniaksi saatiin Lappeenrantaan kylään Emma ja Ruska eli Aadan ja Papin sisko. Tammikuun ensimmäisenä käytiin starttaamassa treenit hallilla, jossa treenattiin kukin omalla tahollaan omia juttuja. Aada pääsi tokoilemaan ja tekemään myös lyhyttä agilityrataa (kaksi hyppyä ja putki). Hienostihan se teki, olisipa mukava päästä kokeilemaa agilitya ihan ajan kanssa, mutta keskitymme nyt tokoon ja rallytokoon enemmän. Ehkä sitten agia tulevaisuudessa! Hallilla mukana menossa oli myös muita koiria, kuten Aadan ihana äiti Roka.

Vuoden vaihtumisen kunniaksi uuden vuoden aattona Aada aloittikin toiset juoksunsa. Sen tiesinkin että ne olivat tuloillaan, kun Aada alkoi nuuhkimaan ja merkkailemaan lenkeillä koko ajan enemmän ja enemmän. Juoksuväli ensimmäisiin juoksuihin oli aika tarkalleen 7 kuukautta.Nyt kun Lappeenrantaan on saapunut kunnon talvi, tuntuu että ulkona viihtyisi vaikka kuinka kauan. Aada ei palele herkästi joten sen kanssa on mukava kävellä pakkassäässä pitempiäkin lenkkejä. Kovasti odotellaan ja toivotaan, josko sitä pääsisi kohta järven jäälle juoksemaan.


Tämän koiran kanssa tylsiä päiviä ei ole. Varsinaiset juoksut ovat nyt loppusuoralla ja Aadan läheisyyden kaipuu ja hellyydenkipeys selkeästi voimistuu. Ainahan se on tykännyt olla sylissä ja hakea huomiota, mutta nyt kaipaa huomiota vielä enemmän. Se on kotioloissa hirmuisen rauhallinen ja luovuttaa onneksi hyvin jos ei saakaan heti huomiota. Treeneissä, metsälenkeillä ja ulkona touhutessa vauhtia piisaa!Kommentit

Suositut tekstit