Täällä taas!

Niin sitä vaan aika vierähtää, ja tämä sivujen päivittely unohtuu herkemmin kun on kaikkea kivaa tekemistä. Kevätlukukausi koulussa on saatu pakettiin ja nyt ollaankin keskitytty Aadan kanssa kaikenlaiseen tekemiseen. En oikein tiedä mistä aloittaisin, mutta luvassa on iso kasa kuvia ja pientä selostusta siitä, mitä me ollaan viime aikoina oikein puuhasteltu.

Tässä kuvassa oltiin lopeteltu juuri viime hetken treenit - näette kohta mitä varten treenailtiin!

..no meidän ensimmäistä virallista näyttelyä vartenhan me valmistauduttiin!

Pääsiäisenä oltiin siis Imatralla kansainvälisessä näyttelyssä. Tuomarina kelpieille Paul Stanton Ruotsista, Aadalle arvosteluksi EH, JUK1. Eli meidän virallisten näyttelyiden taival on nyt avattu. Jäi oikein hyvä fiilis tästä näyttelystä - tuomari oli kohtelias ja mukava. Aada veti kyllä nappisuorituksen, oli tosi hienosti käsittelyn ajan ja esiintyi kyllä hyvin edukseen! Arvostelussa oli paljon hyvää - tietysti myös huomautuksia siitä, että koira on vielä kasvuvaiheessa. Onhan Aada vasta vuoden ikäinen juniori. Mutta oikein tyytyväinen olen arvosteluun ja näyttelykokemukseen kokonaisuudessaan - ihan oli Aadan näköinen arvostelu!

Tämä kuva onkin otettu kimppatreenien jälkeen, koirat saivat rallatella lopuksi vapaana eli ilmeet myös sen mukaiset - vieressä rakas veli Papi

Ollaan tehty myös paljon lenkkejä porukalla - tässä lenkkiseurana kauniina aurinkoisena iltana
äiti Roka ja takana Kuura-täti

Aada pääsi myös vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa kokeilemaan koirauimalaa - alkujännityksen jälkeen uiminen alkoi sujumaan ja leluja ruvettiin hakemaan altaasta oikein innolla! Seurana meillä oli veli Papi ja Alvinin sisko Daisy, kaikki uivat tosi reippaasti!Tämmöistä meininkiä on ollut sitten näyttelyn jälkeen. Imatran näyttelyn jälkeen meillä oli vielä rallytokon jatko-kurssista yksi kerta käymättä, sen käytyämme ruvettiin sitten kotona enemmän keskittymään omatoimiseen rallytokon treenaamiseen. Ollaankin saatu aikaiseksi tosi mukavia rallytreenejä kivalla porukalla, aika lailla viikottain ollaan järjestetty kimppatreenejä. Tulevaisuuden tavoitteena on uskaltautua oikeisiin kisoihin Aadan kanssa, sitä kautta sitten tavoittelemaan rallytokon merkkipaaluja. Aadan lisäksi miun kanssa treenaamaan on päässyt myös Alvin. Hirmu paljon on Alvinkin oppinut asioita lyhyen ajan sisällä. Alvinilla on oikeanlainen motivaatio tätä lajia kohtaan ja sen kanssa on hauska tehdä töitä! 

Ja sitten lopuksi synttärionnittelut omalle kauniille siniselle neidille, kauniille sisko Ruskalle sekä maailman komeimmalle veljelle Papille - värisuora vietti 1-vuotissynttäreitään 9.5. Onnea siskolle ja veljelle, ja terveiset mammakoiralle sekä pentujen synnyinkotiin. Aadalta kelpiepusut myös omistajille Pinjalle ja Johannalle!

Kommentit

Suositut tekstit