A & A

Tehtiin pari viikkoa sitten yhteisen vapaapäivän kunniaksi metsäretki Taipalsaarelle koirien kanssa. Käytiin hakemassa Alvin vanhempieni luota mukaan ja lähdettiin kahden koiran ja kahden ihmisen voimin ajelemaan kohti Linnavuorta.

Alvin ja Aada tulevat toimeen keskenään tosi hyvin. Tutustutin heidät toisiinsa jo silloin kun Aada oli ihan vauva ja siitä lähtien ovat toisistaan tykänneet. Alvin on niin kohtelias ja nöyrä, että välillä se antaa vähän turhankin paljon Aadalle "yliotetta". Osaa se myös komentaa tarpeen tullen ja Aada alistuukin sille hyvin äkkiä. Alvin on myös siitä ihana että se osaa olla ihan pienienkin pentujen kanssa niin nätisti. Nähdään lähes päivittäin Aadan isän Tarmon ja Alvinin kanssa. Hauskaa heillä on aina ja vauhtia piisaa!

Tuli otettua hyviä kuvia, vaikkakin keli oli aika harmaa. Heidän menoa oli hauska katsella, Aadalla oli kirimistä jotta pysyi kokeneen metsänkävijän Alvinin perässä. Tehtiin myös vähän ihmisen etsintää, Juho meni piiloon vähän kauemmas ja minä laitoin koirat liikkeelle. Molemmat olivat tarkkanenäisiä ja löysivät jokaisella kerralla kohteen. Juniori taisi mennä Alvinin jälkien perässä kun oli niin innoissaan kaikesta, joten ei tämä ihan oikeaoppinen jälki tainnut olla. Noh, kaikki kokemus on hyvästä ja varmasti tulevaisuudessa tehdään paljon erilaisia jälkiä pikkuisen kanssa sitten ihan tosissaan.


Hauska sattuma, kun Pinjan blogissa oli Alvinin siskosta Tamiksesta
miltei identtinen kuva heidän metsäreissultaan


Pikkuinen metsähiiri herkkujen perässä tietenkin..
Ihan vaan pikkusen oli tämä tyyppi innoissaan!


Aadalla on päällä ihan superhyvät Rukan Y-valjaat,
jotka viimeisimpänä ollaan hankittu, loistavat juuri tällaisille retkille!
Aada on aina niin ilmeikkäänä kameran edessä!


Kommentit

Suositut tekstit