Hei hei mitä kuuluu?

Viikonloppu meillä meni aika "normimeiningeissä". Pyörittiin siellä sun täällä, tehden vähän sitä mitä keksittiin. Tämä oli enemmänkin semmoinen hengailuviikonloppu. Meillä oli vieraita sunnuntaihin asti, joten Aada pääsi nautiskelemaan huomiosta ja rapsutuksista yllin kyllin, sekä tietysti pääsi leikkimään isä-Tarmon ja Alvinin kanssa joka päivä.

Sunnuntaina meillä oli taas pentukoulua iltapäivällä. Harjoiteltiin perusasentoa, sivulle tuloa, seuraamista ja paikkamakuuta. Aika lailla samoja asioita kuin viime viikollakin. Sivulle tulossa Aada on tosi napakka, saatiin kehuja siitä. Ollaan saatu perusasento kuntoon ja Aada tulee sivulle ilman sen suurempaa ohjaamista. Luoksepäästävyys on helppoa, oli kyseessä sitten kuinka vieras ihminen tahansa. Kelpiet ovat luonteeltaan suhteellisen innokkaita, niin vähän voitaisiin harjoitella vielä luoksepäästävyydessä sitä, ettei aina tarvitsisi hyppiä ja pomppia niin villisti. Aada kun tykkää kaikista ihmisistä niin paljon että se mielellään kiipeäisi syliin asti ja suukottelisi tukehtumiseen asti.

Eilen käytiin taas moikkaamassa Aadan äitiä Rokaa ja veljeä Papia + muuta "Kesämäen jengiä". Kivaa, kun asutaan tässä lähellä kaikki, niin tämmöiset tapaamiset onnistuu. Sisko-Ruskan kanssa, joka asuu vähän kauempana, koitetaan tavata aina silloin kuin on mahdollista. Onneksi on sosiaalinen media, jonka välityksellä pysytään aika hyvin kärryillä muidenkin menoista, vaikkei kasvotusten päästäisi näkemään!

Tänään ollaan oltu reippaina. Treenailtiin molemmat Aadan kanssa tokoa ja käytiin taas Mustin & Mirrin pentutreffeillä. Ihana, entuudestaan tuttu Into-pentu oli taas leikkikaverina ja kylläpä oli hauskaa! Päästiin kokeilemaan myös koirien älypelejä treffien päätteeksi.


Tämä kuva kiteyttää aika hyvin viime viikonlopun meiningin, aika huoletonta! Kuvassa kolme koiraa, ja ihminen siellä jossain alla...


Ennen pentukoulua pikku poseeraukset


Ja tietysti me otettiin myös lenkkiselfie kauniin perjantaipäivän kunniaksi!


Tämä on niin jakamisen arvoinen kuva - Aadan lempipaikka
kotona on istua ruokapöydän tuolilla ja kyylätä ikkunasta pihan tapahtumia...


Joskus voi myös kokeilla toista näkökulmaa, esim. näin!

Kommentit

Suositut tekstit