Pentutreffailua

Päätin tehdä tästä aiheesta ihan oman postauksen. Ollaan nyt kolme kertaa käyty Aadan kanssa paikallisen Mustin & Mirrin järjestämillä pentutreffeillä. Idea on hauska ja ihastuttava, tiesin heti että tuonne me halutaan lähteä kun rokotukset on kunnossa. Näitä järjestetään Musti & Mirri -liikkeissä ympäri Suomea, suosittelen lämpimästi jokaiselle pennun omistajalle! Loistava ja turvallinen tapa tutustuttaa pentu muihin koiriin.(© www.mustijamirri.fi)


Ideahan on hyvin yksinkertainen. Sitten kun kaikki rokotukset on pennulla kunnossa ja ikää on vähintään 15 viikkoa, mutta alle 5 kk, on pentu tervetullut treffeille. Ensimmäisellä kerralla mentiin rokotuskortin kanssa paikan päälle ja sen "hyväksyttyään" henkilökunta antoi meille pentutreffikortin. Se kortti oikeuttaa meille vapaan pääsyn joka tiistai järjestettäville treffeille. Meidän treffit päättyvät lokakuun lopussa, sillä 9.10 Aada täyttää tuon 5 kuukautta. Kivaa kuitenkin että saadaan käydä vielä pari kertaa "yli-ikäisenäkin"!

Treffit on jaettu kahteen ryhmään: isot & pienet pennut. Yksi treffikerta kestää noin tunnin verran, ja leikkien välissä on juoma- ja pissitaukoja. Ekalla kerralla Aada meni vielä pienten pentujen ryhmässä, silloin hän oli niin kovin pikkuinen. Pentu kasvaa kovaa vauhtia, joten nyt olemme siirtyneet isojen ryhmään. Aada on halutessaan tosi reipas leikkijä, joten senkin takia on hyvä että se pääsee leikkimään kaltaistensa kanssa. Välillä on ollut vähemmän porukkaa leikkimässä, joskus sitten vähän enemmän. Aada leikkii hirmu nätisti ja osaa myös arvioida sitä vastakkaista leikkijää. Jos toinen on vähän ujompi, Aada lähestyy nätisti. Jos toinen pentu antaa leikittää oikein kunnolla, niin sitten vasta kova meno onkin.

Viime kerralla (27.9, Myllymäen Musti & Mirri) meillä oli peräti viisi pentua samaan aikaan aitauksessa, ja Aada löysi yhteyden ihanan Into-pennun kanssa! Heillä oli niin mukavaa. Myös muiden, vähän rauhallisempien pentujen kanssa Aada teki hienosti tuttavuutta, heidän ehdoilla tietenkin!


Aada, Taisto ja Into 


Rauhallisempi pusuhetki Into-pennun kanssa


Loppua kohden Aada rupesi väsymään, siinä vaiheessa Taisto uskalsi hienosti tulla tekemään tuttavuutta meidän tytön kanssa

Kommentit

Suositut tekstit